_49A1583-copy
_49A0631-copy
_49A0608-copy
_49A0296-copy
_49A0280-copy
Om firmaet2019-05-13T13:34:04+00:00

Om firmaet

P. Andersen & Søn Entreprise A/S har været på banen siden 1946, og i dag er vi en af landets førende entreprenørvirksomheder indenfor branchen med speciale i facadepuds og akustikpuds.

En af vores styrker er, at vi bruger den tid, det tager for at sætte os grundigt ind i kundens individuelle behov og finder den optimale løsning. Behovet er aldrig det samme hos to kunder.

Vi arbejder med store projekter for erhvervskunder og mindre opgaver for private. Ingen opgave er for lille eller for stor for os.

Derfor får du ingen standardløsninger, men én samlet pakke med alt fra individuel rådgivning til færdig udførelse.

Sikkerheden for, at vores ydelser har en høj kvalitet, ligger i vores mere end 70 års erfaring.

Vores vision

P. Andersen & Søn vil være førende i branchen indenfor bæredygtigt facadepuds og akustikpuds til gavn for mennesker, miljø og samfund. Derfor er vores fokus rettet mod energibesparende løsninger.

Vores mission

Bevarelse af bygningsværkers værdi og æstetiske udformning med energirenovering og efterisolering i samspil med miljø og krav til energieffektivitet. I nært samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og funktionelle løsninger indenfor facadepuds og akustikpuds. Med teknologier som forebygger og drager omsorg for økonomi og miljø, skaber vi bæredygtig istandsættelse og nyt byggeri.