Facadeisolering

Facadeisolering

Kvalitetssikker isolering af din facade

Facadeisolering er en yderst energieffektiv og temperaturregulerende løsning, som samtidigt bevarer ejendommens indvendige areal.

En af de mest effektive måder at isolere en bygning bedre på, er med facadeisolering. Derudover er det en god investering, både i forhold til din varmeregning, men også ejendomsværdien hvis bygningen en dag skal sælges.

P. Andersen & Søn Entreprise A/S er en del af det svenske Fasadgruppen Norden AB, som er Nordens største facadekoncern. Dermed er du sikret den bedste kvalitet og dygtige håndværkere.

Vi isolerer facader for private, erhvervskunder, boligforeninger, ejendomsselskaber og entreprenører i hele Danmark. Der findes ingen opgave, der er for stor til os, og som specialister i æstetetisk og moderne energioptimering, kan vi tilbyde langtidsholdbare facadeløsninger til din bolig eller ejendom.

Facadeisolering med teglskaller
De funktionelle teglskaller er de seneste år blevet et populært valg når facaden skal beklædes og efterisoleres. Uanset om du står overfor et nybyggeri eller en gennemgående renovering og efterisolering, så kan teglskaller være den helt rette løsning til din facade.

  • Minimal vedligeholdelse
  • Energivenlig efterisolering

Vi anvender udelukkende teglskaller fra anerkendte leverandører, så du opnår samme æstetiske kvalitet som massive mursten.

Udvendig isolering af facader

Der kan være mange penge at spare på varmeregningen med en udvendig efterisolering. Derudover kan det øge ejendomsværdien samt bygningens levetid og er ekstremt effektivt til beskyttelse mod fugt og svamp. Det er desuden en stor fordel at facadeisolering ikke påvirker ejendommens indvendige areal og bevarer alle installationer, såsom varmerør og radiatorer. Derfor er det næsten altid en god investering at efterisolere.

Vi ser ofte, at det er alt fra større erhvervsbygninger, til de populære typehuse fra 1960’erne og 1970’erne, der har brug for facadeisolering, da de ofte ikke lever op til nutidens krav om indeklima og energimærkning. Det er ofte også de bygninger, hvor der ønskes et mere moderne udtryk.

  • Bedre indeklima
  • Øg ejendommens værdi og levetid
  • Spar penge på varmeregningen
  • Nem vedligeholdelse af facaden

Vælger du at isolere udefra, er der stor sandsynlighed for at varmeregningen fra bygningen mindskes. Det er nemlig ca. 30% mere energieffektivt sammenlignet med indvendig isolering. Vi har altid fokus på grøn omstilling og klimavenlige løsninger, når vi udfører vores arbejde.

Vi leverer helhedsløsninger og er med dig hele vejen fra rådgivning til færdigt arbejde. Det er nemlig vigtigt for os, at du som kunde har en god oplevelse med os. Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på facadeisolering.

Vi er med fra A-Z

Der er altid mange komponenter at holde øje med i en byggeproces, især hvis den består af mange dele. Vi har overblikket og den faglige viden, og vi deler den altid med dig hvad end du søger facadeisolering til den private villa eller på vegne af hele boligforeningen.

Hvis du har spørgsmål til facadeisolering, så kontakt os endelig, så ser vi hvad vi kan gøre for dig. Du er også altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på 24 69 64 91 eller send en mail til jeppe@facadepuds.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Cases

Se et udvalg af vores referencer

Kontakt os

Nordens største totalleverandør

P. Andersen & Søn Entreprise A/S er en del af Fasadgruppen – Nordens største totalleverandør af facadeløsninger. Vi leverer professionelle akustik– og facadesystemer til erhverv, industri, boligforeninger og private husejere i hele landet.

Vælg den rette entreprenør

Som én af landets førende facadeentreprenører siden 1946 er du hos P. Andersen & Søn Entreprise A/S garanteret solid erfaring, godt håndværk og kompetent rådgivning fra A-Z.

Vores mangeårige erfaring gør det muligt at tilbyde en effektiv og sikker byggeproces med tryghed gennem hele byggeriet. Kontakt os for professionel hjælp og rådgivning til din facade.