Firmapolitik

Firmapolitik

Vores firmapolitik

P. Andersen & Søn Entreprise A/S er en del af Fasadgruppen – Nordens største totalleverandør af facadeløsninger. Vi ønsker et åbent forretningsmiljø, høj forretningsetik og altid at se mulighederne for nye forbedringer.

fasadgruppen

Vi ønsker at være en tryg og sund arbejdsplads, som agerer med respekt og anerkendelse overfor kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Vi ved, det er en forudsætning for, at medarbejdere kan føle et personligt ansvar og for et medejerskab af de forskellige og varierende arbejdsopgaver som udføres. Vores medarbejdere skal kunne udvikle sig og indfri de høje krav, som kunderne har til P. Andersen & Søn Entreprise A/S.

Persondatapoltik

Hos P. Andersen & Søn Entreprise A/S respekterer vi vores kunders, medarbejderes og samarbejdspartneres ret til privatliv og anerkender, at det er nødvendigt at fastlægge tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger for behandling af personoplysninger.

Vores persondatapolitik beskriver vores strategi for behandling og beskyttelse af personoplysninger.

Cases

Se et udvalg af vores referencer

Kontakt os

Nordens største totalleverandør

P. Andersen & Søn Entreprise A/S er en del af Fasadgruppen – Nordens største totalleverandør af facadeløsninger. Vi leverer professionelle akustik– og facadesystemer til erhverv, industri, boligforeninger og private husejere i hele landet.

Vælg den rette entreprenør

Som én af landets førende facadeentreprenører siden 1946 er du hos P. Andersen & Søn Entreprise A/S garanteret solid erfaring, godt håndværk og kompetent rådgivning fra A-Z.

Vores mangeårige erfaring gør det muligt at tilbyde en effektiv og sikker byggeproces med tryghed gennem hele byggeriet. Kontakt os for professionel hjælp og rådgivning til din facade.