Facaderenovering

Facaderenovering

Vi renoverer din facade

Facaden er det du først ser på en bygning. En nydelig facade giver et godt førstehåndsindtryk, men har også funktionelle egenskaber. Skal du have ny facade, er det nemlig ikke altid for udseendets skyld, men eksempelvis fordi der skal efterisoleres eller ejendommens værdi skal øges.

P. Andersen & Søn Entreprise A/S har mere end 75 års erfaring. Vi er en del af Fasadgruppen, som er Nordens største facadekoncern, og sætter en ære i at levere et solidt stykke kvalitetsarbejde – hver gang.

Vi renoverer facader for boligforeninger, entreprenører og erhvervskunder i hele Danmark. Vi laver også større projekter for private på Sjælland. Kontakt os og få en uforpligtende snak omkring facaderenovering.

Vælg en virksomhed der kan sit kram

Vi er med dig hele vejen fra A-Z, når du skal have renoveret din facade. Hos os er du sikret professionel rådgivning og løsninger skræddersyet til netop dine behov og ønsker. Formålet med en renovering kan nemlig være mange:

  • Udvendig efterisolering
  • At øge ejendomsværdien
  • Fornye udseendet
  • Skader på nuværende facade
  • Energiforbedring

Uanset formålet og det ønskede resultat klarer vi opgaven. Vi har utallige facaderenoveringer i bagagen, og garanterer et flot resultat hver gang.

Dig i fokus

Hos os er ‘kunden i fokus’ mere end blot en linje i personalehåndbogen. Vi mener det er vigtigt ikke kun at renovere facaden som vi mener, det skal gøres, men også have dine ønsker og behov med i hele processen.

Vi renoverer altid facader med fokus på grøn omstilling og klimavenlige løsninger. Desuden har vi altid 5 års entreprenørgaranti, og vores løsninger er yderst langtidsholdbare, specielt med den rigtige form for vedligeholdelse og professionel rådgivning i hele processen.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Ring på 24 69 64 91 eller send en mail til jeppe@facadepuds.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Cases

Se et udvalg af vores referencer

Kontakt os

Nordens største totalleverandør

P. Andersen & Søn Entreprise A/S er en del af Fasadgruppen – Nordens største totalleverandør af facadeløsninger. Vi leverer professionelle akustik– og facadesystemer til erhverv, industri, boligforeninger og private husejere i hele landet.

Vælg den rette entreprenør

Som én af landets førende facadeentreprenører siden 1946 er du hos P. Andersen & Søn Entreprise A/S garanteret solid erfaring, godt håndværk og kompetent rådgivning fra A-Z.

Vores mangeårige erfaring gør det muligt at tilbyde en effektiv og sikker byggeproces med tryghed gennem hele byggeriet. Kontakt os for professionel hjælp og rådgivning til din facade.