Facaderenovering

Facaderenovering

Facaderenovering er vores speciale

Facaderenovering er typisk en større proces, som du har brug for professionelle murere til. Se her og hvordan vi løser opgaverne:

  • Sandblæsning. Er der behov for at fjerne den snavsede og slidte ydervæg kan det være effektivt at sandblæse facadens overflade. På kort tid kommer vi ind til den oprindelige væg, hvilket gør det muligt at smøre maling på den nøgne væg. Dermed griber malingen fat i overfladen uden at skalle af.
  • Vandskuring. Mange kunder vælger at vandskure efter en sandblæsning. Vandskuring kan være med til at blødgøre facadens materialer og rense dem yderligere, før facaden senere repareres og males.
  • Isolering. Er facaden ikke tilpas isoleret, kan vi også efterisolere. Fordelen ved at isolere – f.eks. ved at øge isoleringen fra 100 mm til 300 mm – er, at varmeudgifterne med det samme bliver markant mindre.
  • Reparationer. De fleste bygninger, der facaderenoveres, indeholder mange små revner i murværket eller soklen, som har behov for at blive repareret. Før vi kan påføre malingen, er det nødvendigt, at vi udbedrer alle revner og sprække
  • Maling af facaden. Alt efter kundens byggeplaner kan vores medarbejdere også male facaden. Det giver ejendommen en ny, stærk og æstetisk overflade.

Facaderenovering handler også om at udskifte mørtelfuger

Skal din virksomhed have assistance til at udskifte mørtelfuger? Vi har lagt over 400.000 m2 nye mørtelfuger og er eksperter på området. I forbindelse med en mørtelfugeudskiftning ser processen således ud:

  • Udfræsning og rengøring. Vi begynder med omhyggeligt at udfræse og fjerne de gamle mørtelfuger, hvorefter vi rengør murværket.
  • Valg af mørtel. Herefter foretager vi en præcis analyse af, hvilken mørtel der skal anvendes. Vi sammensætter en mørtel, der både understøtter og harmonerer med bygningens æstetiske udtryk og samtidig er ekstrem holdbar.
  • Implementering. Her foretager vores murere en effektiv udfugning. I praksis betyder det, at vi komprimerer mørtelfugen, så løber- og stadsfuger er fyldt helt ud. Med en totaludfyldning undgår vi hulrum og dermed risiko for frostsprængninger i murværket.

Facaderenovering øger holdbarheden

Den helt store gevinst ved at renovere facaden er længere holdbarhed.

Med en facaderenovering sikrer du, at din facade får et nyt, friskt udseende ligesom, renoveringen øger brugs- og salgsværdien.
Når det er sagt, er den helt store fortjeneste imidlertid, at bygningen kan lægge 15-20 år på sin levetid, afhængig af omstændighederne, før den igen skal renoveres.

F.eks. medfører renoveringen, at vi minutiøst gennemgår alle mørtelfuger og bortskærer de dele, som er sprækkede. På den måde eliminerer vi risikoen for, at der trænger vand ind mellem eller under fugerne, og murstenene springer i frostvejr.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Ring på 24 69 64 91 eller send en mail til jeppe@facadepuds.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Cases

Se et udvalg af vores referencer

Kontakt os

Nordens største totalleverandør

P. Andersen & Søn Entreprise A/S er en del af Fasadgruppen – Nordens største totalleverandør af facadeløsninger. Vi leverer professionelle akustik– og facadesystemer til erhverv, industri, boligforeninger og private husejere i hele landet.

Vælg den rette entreprenør

Som én af landets førende facadeentreprenører siden 1946 er du hos P. Andersen & Søn Entreprise A/S garanteret solid erfaring, godt håndværk og kompetent rådgivning fra A-Z.

Vores mangeårige erfaring gør det muligt at tilbyde en effektiv og sikker byggeproces med tryghed gennem hele byggeriet. Kontakt os for professionel hjælp og rådgivning til din facade.