Cases

Se vores tidligere projekter

Med mere end 75 års erfaring har vi udført renovering, isolering og energivenlige akustik- og facadeløsninger til private boligejere, alment boligbyggeri, industri, erhvervsbyggeri samt byggeri til det offentlige. Vi er landsdækkende totalleverandør af facadeløsninger, og udfører både store og små projekter i hele Danmark.

Se et udpluk af vores referencer og tidligere cases. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere referencer, er du velkommen til at kontakte os.

Cases

Se vores cases herunder

Kontakt os

Nordens største totalleverandør

P. Andersen & Søn Entreprise A/S er en del af Fasadgruppen – Nordens største totalleverandør af facadeløsninger. Vi leverer professionelle akustik– og facadesystemer til erhverv, industri, boligforeninger og private husejere i hele landet.

Vælg den rette entreprenør

Som én af landets førende facadeentreprenører siden 1946 er du hos P. Andersen & Søn Entreprise A/S garanteret solid erfaring, godt håndværk og kompetent rådgivning fra A-Z.

Vores mangeårige erfaring gør det muligt at tilbyde en effektiv og sikker byggeproces med tryghed gennem hele byggeriet. Kontakt os for professionel hjælp og rådgivning til din facade.