Om os

P. Andersen & Søn Entreprise A/S

P. Andersen & Søn Entreprise A/S er en del af Fasadgruppen – Nordens største totalleverandør af facadeløsninger. Som én af landets førende facadeentreprenører siden 1946 er vi en anerkendt og erfaren samarbejdspartner med speciale i facade– og akustikpuds.

Vores vision
P. Andersen & Søn vil være førende i branchen indenfor bæredygtigt facadepuds og akustikpuds til gavn for mennesker, miljø og samfund. Derfor er vores fokus rettet mod energibesparende løsninger.

Vores mission
Bevarelse af bygningsværkers værdi og æstetiske udformning med energirenovering og efterisolering i samspil med miljø og krav til energieffektivitet. I nært samarbejde med vores kunder udvikler vi innovative og funktionelle løsninger indenfor facadepuds og akustikpuds. Med teknologier som forebygger og drager omsorg for økonomi og miljø, skaber vi bæredygtig istandsættelse og nyt byggeri.

En del af Fasadgruppen Norden AB

P. Andersen & Søn Entreprise A/S blev i november 2019 opkøbt af svenske Fasadgruppen Norden AB, som på den måde konsoliderede positionen som Nordens største facadekoncern.

Opkøbet var Fasadgruppens første uden for Sverige. At netop P. Andersen & Søn Entreprise A/S blev udvalgt som afsæt for nordisk ekspansion er ingen tilfældighed, men skal ses i lyset af virksomhedens historie, stabile lønsomhed og stærke lokale forankring.

Fasadgruppen er Nordens største og Sveriges eneste landsdækkende helhedspartner, når det kommer til holdbare facader – med lokal tilstedeværelse, konkurrencedygtige priser og solid erfaring med facader.

Virksomheden bygger på lokalt baserede entreprenørvirksomheder med et tydeligt fokus på samarbejde, engagement og kompetence.

Cases

Se et udvalg af vores referencer

Kontakt os

Nordens største totalleverandør

P. Andersen & Søn Entreprise A/S er en del af Fasadgruppen – Nordens største totalleverandør af facadeløsninger. Vi leverer professionelle akustik– og facadesystemer til erhverv, industri, boligforeninger og private husejere i hele landet.

Vælg den rette entreprenør

Som én af landets førende facadeentreprenører siden 1946 er du hos P. Andersen & Søn Entreprise A/S garanteret solid erfaring, godt håndværk og kompetent rådgivning fra A-Z.

Vores mangeårige erfaring gør det muligt at tilbyde en effektiv og sikker byggeproces med tryghed gennem hele byggeriet. Kontakt os for professionel hjælp og rådgivning til din facade.