Facadepuds

Facadepuds

Vi giver din facade fornyet liv

Begynder din ejendoms facade at se gammel og slidt ud? Med en veludført facadepuds dækkes slidte mursten samt ujævne fuger på din ejendoms ydre murværk, hvilket resulterer i et mere æstetisk og ensartet udseende.

Vi leverer armeret facadepuds, som effektivt overbygger revner og slidtage, så din facade igen kan stå som ny. Vi tilbyder altid professionel og detaljeorienteret rådgivning, som sikrer at vi sammen finder den bedste løsning, til dine behov.

Som erfarne fagfolk har vi hos P. Andersen & Søn A/S de helt rigtige forudsætninger til at få din facade til at stå flottere end nogensinde. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for lige præcis din facade. Vi er din professionelle samarbejdspartner og leverandør af STO facadepuds.

Oplev glæden ved en nyistandsat facade

En pudset facade som står snorlige, med flotte afrettede hjørner og lysninger, er noget af det mest æstetiske samt tidssvarende man kan tænke sig. Vores mission er at udbrede glæden ved en nypudset facade i hele kongeriget, samt udvikle innovative og funktionelle løsninger indenfor facadepuds. En professionel udført facadepuds sikrer blandt andet:

  • En moderne og flot facade som står knivskarpt
  • Glæde og begejstring hos beboere
  • Øget ejendomsværdi og levetid

Der findes hverken for små eller store opgaver for vores dygtige mandskab, som gerne rykker ud til dig hvad end du søger facadepuds til din villa eller på vegne af hele boligforeningen. Vi står klar til at give din facade et nyt, friskt udtryk og bruger udelukkende materialer fra Skandinaviens bedste leverandører.

Vi har mere end 75 års erfaring

Hos P. Andersen & Søn ønsker vi at være de førende i branchen indenfor bæredygtigt facadepuds til gavn for mennesker, miljø og samfund. Som én af landets førende facadeentreprenører siden 1946 er vi en anerkendt og erfaren samarbejdspartner.

Vi udfører facadepuds samt efterisolering hos private, boligforeninger, erhvervskunder og entreprenører i hele Danmark. Ring til 24 69 64 91 og få et gratis og uforpligtende tilbud på facadeisolering og facadepuds. Du kan også sende en mail til jeppe@facadepuds.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Cases

Se et udvalg af vores referencer

Kontakt os

Nordens største totalleverandør

P. Andersen & Søn Entreprise A/S er en del af Fasadgruppen – Nordens største totalleverandør af facadeløsninger. Vi leverer professionelle akustik– og facadesystemer til erhverv, industri, boligforeninger og private husejere i hele landet.

Vælg den rette entreprenør

Som én af landets førende facadeentreprenører siden 1946 er du hos P. Andersen & Søn Entreprise A/S garanteret solid erfaring, godt håndværk og kompetent rådgivning fra A-Z.

Vores mangeårige erfaring gør det muligt at tilbyde en effektiv og sikker byggeproces med tryghed gennem hele byggeriet. Kontakt os for professionel hjælp og rådgivning til din facade.